Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Jet Rider 2 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 feb. 2024

Genre: Racing

Rating:

Publisher: SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.2 / 5

Ratings: 5

Jet Moto 2
Jet Rider 2

Release date: 20 feb. 2024

Genre: Racing

Rating:

Publisher: SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Speel Jet Rider™ 2, oorspronkelijk uitgebracht op de PlayStation®-console, nu verbeterd met up-rendering, terugspoelen, quick save en aangepaste videofilters.

Extreme terreinraces op tien verraderlijke tracks

Overwin obstakels, vlieg door de lucht en voer uitdagende stunts uit in de meest intense race-ervaring ooit.

10 meedogenloze tracks
-Race door ravijnen, nationale parken, achtbanen en meer

Obstakels om te verslaan
-Kurkentrekkers, watervallen, vulkanen en bodemloze putten

Racen met een of twee spelers
- Zowel horizontaal als verticaal split-screen racen

Verbeterde polygonale graphics in vergelijking met Jet Moto

Deze titel is geconverteerd van de PlayStation®-versie naar de PlayStation®4- en PlayStation®5-consoles en heeft nieuwe functies. Daarom kunnen er momenten zijn waarop de titel verschilt van de PlayStation®-versie of waarop de titel niet goed werkt vanwege bepaalde functies. Deze versie ondersteunt de randapparatuur van de PlayStation®-console niet, waardoor sommige functies mogelijk niet beschikbaar zijn.


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.