Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Bulwark: Falconeer Chronicles price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 mrt. 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: WIRED PRODUCTIONS LIMITED

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Spanish

Voice: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€19.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.21 / 5

Ratings: 124

Bulwark: Falconeer Chronicles

Release date: 26 mrt. 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: WIRED PRODUCTIONS LIMITED

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Bulwark: Falconeer Chronicles is een open wereld bouwgame waarin vrijheid en expressie centraal staan. Spelers kunnen uitgestrekte steden, torens en forten bouwen die als handelsknooppunten fungeren of als verzamelpunten voor veroveringen.

Creëer je nalatenschap in een wereld die is verwoest door de beslissingen van degenen die je zijn voorgegaan, toren na toren, muur na muur, waarbij je beeldhouwt uit de indrukwekkende kliffen en gevaarlijke wateren van een meedogenloos landschap dat zich niet laat temmen.

Het is jouw taak om een beschaving te herbouwen die verwoest is door de nasleep van een oorlog van 40 jaar geleden. Je hebt de leiding over het creëren van de laatste grote nederzetting op The Great Ursee, een uitgestrekte, fantastische oceaanwereld vol verloren mythen, adembenemende vergezichten en gevaar.

Vanaf nederige havens en houten aanlegsteigers scharrel je grondstoffen bij elkaar en laat je je nederzetting groeien terwijl je bevolking en creaties steeds grootser worden. Je beeldhouwt monumentale stenen torens en kantelen die de lucht schrapen, waar luchtschepen en gigantische oorlogsvliegtuigen heersen.

Creëer handelsroutes en sluit allianties met andere facties die over de golven verspreid zijn, waarbij je machtige kapiteins en commandanten kunt verwerven om je creaties te beschermen en hun hulp te gebruiken bij het verkennen. Of je kunt je eigen strijdgroep samenstellen om ze aan te vallen en oorlog te voeren tegen je oude vijanden.

Het is aan jou om deze wereld te vormen en keuzes te maken, welke erfenis laat jij achter? Welke creaties zullen jouw naam dragen?

Ontdek The Great Ursee opnieuw - Het volgende deel in de serie die begon met het bekroonde luchtgevechtsspel van 2020, 'The Falconeer', neemt je mee in een compleet nieuw genre.

Een wereld vol geschiedenis en geweld - Een open wereld vol mogelijkheden. Verken de verste uithoeken van de Ursee op zoek naar grondstoffen en ga de strijd aan met versplinterde facties. Sluit een verbond met ze om hun steun te verwerven of stuur je eigen strijdmacht om hun nederzettingen te plunderen.

Verdedig je bolwerk - Rekruteer machtige kapiteins en commandanten, die worden gebruikt om krachtige eenheden te leveren, versterk je verdediging en versier je nederzetting met hun eigen architectuur en stijl.

Bouw zonder limieten - Geniet van de ontspannen modus 'Freebuild', zonder conflicten en uitdagingen die aanwezig zijn in het standaardspel, waarin je kunt bouwen zonder dat je grondstoffen of upgrades nodig hebt.

Chaotische creativiteit - Dompel jezelf onder in bouwmechanismen geïnspireerd door 3D-modelleringssoftware en kitbashing, voor een bouwervaring die gericht is op experimenteren.

Tijdloze soundtrack - De bekroonde componist Benedict Nichols keert terug om een weergaloze eclectische soundtrack te creëren, die samen met jouw creaties het hoorbare landschap van de Ursee vormgeeft.

Deel je creaties - Gebruik de intuïtieve, flexibele cameramodus en de time lapse-functie om je unieke creaties steen voor steen te zien oprijzen en deel ze vervolgens met de rest van de wereld.


Eén offline speler
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.