Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Motesolo: geen vriendin sinds geboorte (PS4) price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 mrt. 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: CFK Co., Ltd.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean

Voice: Korean

Highest price

€18.99

Lowest price

€18.99

Lowest PS+ price

€17.09

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 1

Motesolo: geen vriendin sinds geboorte (PS4)

Release date: 28 mrt. 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: CFK Co., Ltd.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean

Voice: Korean

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
“Je hebt nog nooit…. een relatie gehad?”

Kimo Kang, een man die weet hoe je kunt relaxen met een caramel macchiato, heeft één fatale tekortkoming. In dertig jaar tijd heeft hij nog nooit een relatie gehad, dat maakt hem een Motesolo!

Nogmaals probeert hij een ambitieuze stap te nemen in de relatiemarkt, maar om een of andere reden willen dingen niet lekker lopen.

Zal Kimo het hart kunnen stelen van zijn date en deze blind date tot een succes kunnen maken…?

Spel samenvatting:
Motesolo: geen vriendin sinds geboorte is een interactieve filmgame, geproduceerd op unieke wijze om je direct in een K-drama scene te plaatsen, met gebeurtenissen die uitlopen in meerdere paden, en die je leiden naar verschillende eindes.

Gebaseerd op de verzamelde informatie die je via in-game elementen krijgt, kunnen spelers sympathie krijgen voor Kimo, terwijl hij zijn date, Yumi Kim, probeert voor zich te winnen; of de speler kan bewust de date verpesten. Geniet van de verschillende gebeurtenissen die jouw keuzes met zich meebrengen!

Gameplay:
▹ Blind dates leiden tot meerdere keuzes. Is de keuze die leidt tot een goede impressie de juiste? De makkelijkste keuzes kunnen tot onverwachte uitkomsten leiden.

▹ Maak gebruik van jouw omgeving. Wie weet welke nieuwe informatie of voorwerpen je kunt vinden door het café te onderzoeken, de omgeving van jouw blind date.
Bekijk ook de verschilende apps op Kimo’s telefoon. De parodieën en verborgen easter eggs zijn een toegevoegde bonus.

▹ Zal deze blind date een succes of een mislukking worden? Of kan dit het begin zijn van een echte relatie? Ontdek welk einde jij vrijspeelt!

Extra content:
Bekijk de bonus content die je alleen vindt in een interactieve filmgame!

Bekijk het dagelijks leven van de karakters die het verhaal verder uitdiepen en de bloopers en achter de schermen content die de filmlocatie en het geheel nog meer tot leven brengen.
Allemaal helpt het om je 200% onder te dompelen in deze verhaal gedreven game.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.