Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Fun with the Fitzgeralds price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 apr. 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: Joanne Hamer

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Fun with the Fitzgeralds

Release date: 5 apr. 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: Joanne Hamer

Cheats:

Voordat je zegt "Oh hier is nog een Battle Royal game"

Laat me je vertellen FWTF aka Fun with the Fitzgerald's het is wat er in de titel staat het gaat allemaal alleen maar om het plezier. Mijn zesjarige dochter is een enorme gamer zoals ik op haar leeftijd was, maar de meeste van de meer geschikte populaire titels waren gewoon te moeilijk voor haar. Dus hebben we samengewerkt om een eenvoudig maar leuk Battle koninklijk spel te maken waar alle leeftijden van kunnen genieten. Ga naar het land waar je een coole reeks wapens vindt om je tegenstanders mee uit te schakelen.Van kleine sneeuwbalgeweren tot epische ijsblasters of elektrische zappers, raketwerpers, slijmbomgeweren en paintballgeweren, er zijn zoveel leuke manieren om te spelen, zorg ervoor dat je een taart of twee pakt en je tegenstanders recht in het gezicht spettert. Pak bonen op en eet ze om stinkende pompen te landen. Voor snelle uitjes krijg je een jetpack in handen om weg te vliegen als je in de problemen komt. De strijd speelt zich af op het Fitzgerald-land en er kan maar één koning of koningin van het land zijn. Er zijn handige levelwinkels in het hele land om je favoriete wapens te kopen door simpelweg zoveel mogelijk munten en diamanten te verzamelen uit het brede scala aan kisten verspreid over het land en als je het geluk hebt om een röntgenbril op te pakken, kun je je tegenstanders veel gemakkelijker opzoeken. De veilige zone zal krimpen in snel, waardoor wedstrijden snel en leuk worden. Oh trouwens, kijk uit voor Bruce de zombie en de geest van het landhuis van de chique tante, ze denken dat ze ook het land van de Fitzgerald bezitten. Dus kom op en doe mee met het plezier.


Offlinemultiplayer (2-8 spelers)
Onlinemultiplayer (2-8 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Online spelen vereist


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.