Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track The Kindeman Remedy price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 apr. 2024

Genre: Horror / Simulation

Rating:

Publisher: 3D REALMS ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: Catalan, Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€7.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.68 / 5

Ratings: 22

The Kindeman Remedy

Release date: 11 apr. 2024

Genre: Horror / Simulation

Rating:

Publisher: 3D REALMS ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: Catalan, Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Dokter Carl Kindeman is alles kwijtgeraakt. Geminacht en gehaat door de hele medische gemeenschap vanwege zijn "twijfelachtige" methoden, accepteerde hij een ellendige baan in een verschrikkelijke gevangenis.

Maar dat is allemaal onderdeel van het plan. Hier zal hij zijn verloren reputatie herstellen. Hier zal niemand zijn experimenten opmerken.

Wees het monster
Dokter Kindeman zou alles doen om zijn reputatie te herstellen. Alles.

Doe met de gevangenen wat je wilt. Laat ze gillend sterven op de elektrische stoel, of red ze... om ze daarna te gebruiken voor je onderzoek. Smelt hun botten, verbrand hun ingewanden of vermorzel ze gewoon: jij bent een genie en zij zijn slechts jouw proefkonijnen.
Galeno, dirigid vuestros laboratorios

Het voelt goed om slecht te zijn... maar kan jouw maag het aan?

Arts, beheer je lab
Het is hard werken om een kwaadaardige dokter te zijn: upgrade en gebruik acht verschillende kamers, beheer je bronnen, speel met vergif, medicijnen en gevaarlijke stoffen en voer geheime experimenten uit.

Het is veel om te verwerken, maar je bent niet alleen. Zuster Anna is er voor je. Altijd. En altijd bereid om precies te doen wat de dokter voorschrijft.

Een verhaalgestuurde waanzin met meerdere eindes
Een duister verhaal met complexe personages voegt diepte toe aan deze huiveringwekkende ervaring die verontrustende morele vragen oproept en ons de andere kant van het kwaad laat zien: menselijkheid.

Meerdere eindes en vrij te spelen gebeurtenissen maken het spel herspeelbaar, waardoor het lot van Anna en Carl in handen van de speler blijft. Of ze falen of zegevieren is aan jou.

Eindeloze modus
De wetenschap kan niet worden gestopt!
De eindeloze modus is er voor diegenen die van een echte uitdaging houden.
Voer al je kwaadaardige daden uit om verschillende doelen te voltooien terwijl je de altijd waakzame ogen van meneer Black vermijdt. Kies de optimale timing voor het toedienen van gifpillen en infusen en voor het gebruik van de Geheime Kamer. Pas op: één misstap en je bent voorgoed klaar!


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.