Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Light-It Up: Complete Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 apr. 2024

Genre: Arcade / Casual

Rating:

Cheats:

Main game: Light-It Up

Subtitles: English

Highest price

€5.99

Lowest price

€5.99

Lowest PS+ price

€2.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.6 / 5

Ratings: 5

Release date: 12 apr. 2024

Genre: Arcade / Casual

Rating:

Cheats:

Main game: Light-It Up

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
In deze grote, donkere wereld ben jij een kleine stickman met een gigantische missie. Maak je klaar om de spanning op te wekken en je een weg te banen door een episch avontuur! Verlicht elk figuurtje en breng het tot leven met levendige kleuren. Maak je klaar om je reflexen en behendigheid te testen terwijl je door deze kleurrijke wereld van vormen en licht navigeert!

Kenmerken:
- spring, flip, glijd en zwaai als een kleine stickman
- Verlicht meer dan 280 levels!
- gebruik 2000 extra edelstenen om boosters en respawns te kopen
- bedenk hoe je obstakels in je voordeel kunt gebruiken
- Vermijd vallen en het raken van de spikes
- gebruik 3 verschillende boosters als je moeite hebt om een level te halen
- verzamel sterren om volgende levels vrij te spelen
- luister naar bevredigende geluiden als vormen oplichten
- speel alle skins vrij en draag ze om je stickman er geweldig uit te laten zien!

Net als je je een echte stickman-baas begint te voelen en van die kleurengloed houdt, worden de dingen ingewikkeld terwijl je springt, flipt en levels haalt. Kleurvormen beginnen te bewegen, te draaien en zelfs te exploderen, en dodelijke spikes worden een constante bedreiging voor het leven van je kleine stickman. Als je een sprong mist, als je zwaai een flop is, als je salto niet goed is, of als je een spike raakt... dan val je in de vergetelheid!

Dus wat zeg je ervan, stickman? Klaar om te zwaaien, springen, flippen, oplichten en gloeien, in de helderste van alle springgames?


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Optionele aankopen binnen de game
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.