Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Savage Age price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 14 apr. 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: indienova

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian, Spanish

Highest price

€14.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Savage Age

Release date: 14 apr. 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: indienova

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Savage Age is een liefdeswerk dat overleving, gevechten, basbouw, puzzeloplossing en zelfs torenverdediging combineert in één spel. Het spel draait om de queeste van een held in een tijdperk van strijd om het heilige totem van zijn stam te redden, waardoor een reis van romantiek en avonturen begint.

Savage Age is een spel ontwikkeld door de eenmansstudio HiddenBlade Studio, dat het verhaal vertelt van een oude legende.

Lang geleden werd de aarde bevolkt door dikke begroeiing en dikke, sijpelende moerassen. Met angst en respect in hun harten bouwden wanhopige pioniers die streden om te overleven totems die hun bestaan symboliseerden, terwijl ze de fakkels van hun erfenis ijverig doorgaven aan toekomstige generaties.

Ons verhaal begint met een kleine stam. Onze held begint aan een queeste om de heilige Drievleugelige Totem te heroveren en betreedt het onbekende, waardoor een reis van romantiek en avonturen begint.

Spelfuncties:

Speel als een held in een tijdperk dat voorafgaat aan de beschaving. Gameplay combineert overleving, gevechten, basbouw en zelfs torenverdediging.
Creatief spelontwerp met een cartoonesk vogelperspectief en een verzameling slimme en vermakelijke humoristische accenten in een poging om een boeiend en uniek prehistorisch avontuur te leveren.
Puzzels en niveaus vol verrassingen en gedetailleerde aandacht voor detail. Het spel benadrukt instinctieve verkenning en beloont spelers voor onconventionele probleemoplossing en out-of-the-box-denken.
Levendig levelontwerp en verzamelobjecten. Eenentwintig verhaalniveaus, verborgen inhoud en een eindeloze modus ontgrendeld na het voltooien van het hoofdspel. Bovendien ontgrendelen het verzamelen van Smaragdskulls verdere verborgen geheimen van het spel.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.