Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Pocket Academy 3 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 2 mei 2024

Genre: Strategy / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: KAIROSOFT CO.,LTD

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean

Highest price

€11.99

Lowest price

€11.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Pocket Academy 3

Release date: 2 mei 2024

Genre: Strategy / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: KAIROSOFT CO.,LTD

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Je favoriete droomschoolsimulator is terug en beter dan ooit! Ontdek nu het superleuke schoolfestival!

Bouw faciliteiten en creëer een geweldige schoolomgeving. Richt klaslokalen, een kantine en zelfs een docentenkamer in! (Best spannend als leerlingen hierheen worden geroepen!)

Plaats compatibele faciliteiten bij elkaar om populaire plekjes te maken, zodat je school nog meer opvalt. Naarmate je school populairder wordt, zullen de inschrijvingen binnenstromen.

Zodra alles een beetje op orde is, kun je een schoolfestival houden met tal van leuke activiteiten voor jong en oud!

Je kunt ook serieus aan de slag met schoolclubjes! Als je leerlingen eenmaal klaar zijn met oefenwedstrijden, kun je ze inschrijven voor de nationale competitie en ze helpen de trofee in de wacht te slepen. Wie weet worden ze ook nog gescout vanwege hun talent!

Help je leerlingen zich voor te bereiden op plaatsingstests, zodat ze hun dromen kunnen laten uitkomen.

In de 12 jaar na Pocket Academy hebben we het recept voor een spannende schoolmanagementsimulator geperfectioneerd en tal van nieuwe functies toegevoegd!

Zoek naar 'Kairosoft' om al onze games te bekijken!


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.