Save extra 18% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Garten of Banban price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 mei 2024

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Feardemic

Cheats:

Highest price

€1.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.63 / 5

Ratings: 40

Garten of Banban

Release date: 30 mei 2024

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Feardemic

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Banban's Kindergarten, die een speciaal plekje in het hart van elk kind heeft verdiend, was ooit de favoriete kleuterschool voor elke ouder die wilde dat zijn kinderen naar een gerenommeerde leerfaciliteit gingen. Dankzij Banban And Friends Gang, de mascottes van het etablissement, kun je nooit eenzaam zijn bij Banban’s.

Dit was het geval totdat iedereen in de plaats plotseling verdween op een schijnbaar normale dag. Nu moeten jij en je trouwe drone het etablissement verkennen en uitzoeken wat er is gebeurd.

Maar ben je daar echt eenzaam… zelfs nu?

De Banban And Friends-bende:
Banban's Kindergarten heeft een speciaal plekje in het hart van elk kind verdiend. De reden hiervoor is de Banban And Friends Gang, de mascottes en iconen van het etablissement. Dankzij hen is niemand bij Banban’s Kindergarten eenzaam!

Banban’s Kindergarten, de droomplek van ieder kind:
Banban’s Kindergarten was ooit de favoriete kleuterschool voor elke ouder die wilde dat zijn kinderen naar een gerenommeerd leercentrum gingen. Dit was het geval totdat iedereen in de plaats plotseling verdween op een ogenschijnlijk normale dag, en nu moet je het etablissement verkennen en uitzoeken wat er is gebeurd.

Ontdek samen met uw vliegende metgezel:
Alles is beter als je een vriend hebt om mee te delen. Gebruik uw handige drone om u te helpen navigeren en door de faciliteit te gaan, en om u gezelschap te houden als u zich eenzaam en bang voelt, wat u vaak zult voelen.

FUNCTIES
- Banban, wie is daar? - Maak kennis met de spannende cast van personages
- Drone let op als ik dat doe - Gebruik de drone om u te helpen navigeren en door de faciliteit te gaan
- Raadsel me dit, Banban - Los verbijsterende puzzels op om te blijven ontdekken
- Haal diep adem - Blijf kalm, achter elke hoek kan iets sinisters op de loer liggen


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.