Save extra 18% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Garten of Banban 2 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 mei 2024

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Feardemic

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.78 / 5

Ratings: 18

Garten of Banban 2

Release date: 30 mei 2024

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Feardemic

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ga verder waar Garten of Banban was gebleven en verken de onverwacht ontdekte ondergrondse faciliteit! Zoals u zich wellicht herinnert, is uw lift gecrasht, zodat u een andere uitweg moet zoeken. Nogmaals, het zijn alleen jij en je vertrouwde drone tegen de wereld. Nou ja, de minder prettige bewoners van de faciliteit dan nog niet meegerekend.

Lukt het jou om de gruwelijke waarheid achter deze plek te ontdekken en levend te ontsnappen?

Verken de onderwereld van Banban's Kindergarten:
Het bleek dat Banban’s Kindergarten een enorme ondergrondse faciliteit had! Wie had dat ooit gedacht! Helaas was uw ontdekking pijnlijk, omdat uw nieuwsgierigheid heeft geleid tot het crashen van uw lift. Je moet nu deze nieuwe regio van de faciliteit waarin je bent beland verkennen, de gruwelijke waarheid achter de plek ontdekken en levend ontsnappen.

Meer vrienden om te maken!
Het potentieel om vrienden te maken in Banban's Kindergarten is eindeloos! De vrienden die je in de eerste Garten of Banban hebt gemaakt, zijn slechts een fractie van de vrienden die je kunt maken, en nu je na de gebeurtenissen uit de eerste game op een veel dieper niveau vastzit, zul je zeker nog meer vrienden maken!

FUNCTIES
- Verdubbel de tuin, verdubbel de Banban - Maak nog meer vrienden... en vijanden
- Vliegende ondersteuning - Ontsnap uit de faciliteit met behulp van je vertrouwde drone
- Onthoud je les - Ontwijk de breinbrekende puzzels met niets anders dan je humor en reflexen
- Geef niet terug - Ben jij dapper genoeg om het hele spel te voltooien?


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.