Save extra 18% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Marble Maze price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 mei 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: ThiGames

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€1.49

Lowest price

€1.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 9

Marble Maze

Release date: 31 mei 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: ThiGames

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Cross-save:
Speel op PlayStation®5 verder waar je op PlayStation®4 was gebleven door gewoon de savegame van de PlayStation®4-versie te importeren!

Ga op een spannende reis door een verslavend puzzelspel dat je grijze massa op de proef zal stellen!

Ontdek 50 spannende levels vol puzzels en plezier!

Maar liefst 50 unieke levels wachten op je in Marble Maze, elk met zijn eigen puzzels, uitdagingen en geheimen. Van eenvoudige instaplevels tot uitdagende meesterwerken, er is hier voor elke puzzelliefhebber wat wils. Elk level biedt een nieuwe kans om je denkvermogen te verbeteren en je oplossingsstrategieën te verfijnen.

Daag jezelf uit en verbeter je beste tijd!

Denk je dat je hebt wat nodig is om de beste tijden te verslaan? Test je vaardigheden en snelheid door te proberen elk level zo snel mogelijk te voltooien. Elke seconde telt en alleen de beste spelers halen de top van het klassement. Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je persoonlijke beste tijd te verbeteren?

Ter nagedachtenis aan een heel speciaal persoon.


Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.