Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Overwatch: Origins Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 mei 2016

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: Activision Blizzard Int'l BV

Cheats:

Highest price

€69.99

Lowest price

€69.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.87 / 5

Ratings: 1018

Overwatch: Origins Edition

Release date: 24 mei 2016

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: Activision Blizzard Int'l BV

Cheats:

'Bestel Overwatch digitaal vooraf en ontvang de unieke Noire-skin voor de dodelijke en meedogenloze Widowmaker.

Ga de strijd aan op toekomstige slagvelden en kies je held uit een reeks soldaten, wetenschappers, avonturiers en schepsels van allerlei pluimage. Manipuleer de tijd, tart de zwaartekracht en ontketen een scala aan ijzingwekkende krachten en wapens. Val vijanden aan op iconische locaties van over de hele wereld in de ultieme teamgebaseerde shooter. Eis je plek op in Overwatch... De wereld heeft helden nodig.

Deze download bevat het volledige spel en een waaier aan inhoud voor Overwatch en andere spellen uit de Blizzard-universums. Vier de oorsprong van vijf Overwatch-helden met transformerende heldenskins, beleef avonturen in World of Warcraft met de Baby Winston Pet, strijd in Heroes of the Storm met de Tracer Hero en veel meer! '


In-game aankoop optioneel

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Zorg ervoor dat je genoeg geld in je portemonnee hebt of dat Automatisch geld toevoegen is ingeschakeld. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

HD Output 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®4 Vibration Function
PlayStation®Plus Subscription Required

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016 Blizzard Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden. Overwatch en Heroes of the Storm zijn handelsmerken en World of Warcraft en Blizzard Entertainment zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Blizzard Entertainment, Inc. in de VS en/of andere landen.