Press "Notify when price drops" button to track Let's Sing 2016 : Hits Français price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 nov. 2015

Genre: Music/rhythm / Party / Family

Rating:

Publisher: Deep Silver

Cheats:

Highest price

€39.99

Lowest price

€7.49

Lowest PS+ price

€8.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.85 / 5

Ratings: 40

Let's Sing 2016 : Hits Français

Release date: 6 nov. 2015

Genre: Music/rhythm / Party / Family

Rating:

Publisher: Deep Silver

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Microfoons in de aanslag... Zingen maar! In het Frans!

De eerste karaoke met een bijna volledig Franse afspeellijst!

Let's Sing 2016: Hits Français bevat 35 hits van je favoriete artiesten, zoals Louane, Kendji Girac, M.pokora, Shy’m, Vianney, Tal en Zaz.
Plug je microfoon in, zing met vrienden of alleen en ontdek verschillende speltypen.

Belangrijkste kenmerken:

o De eerste multiplayer-ervaring met bijna 30 Franse hits: Zing de nieuwste hits van je favoriete zangers en bekende Franse klassiekers.

o Zing met je vrienden: Let’s Sing 2016 is een echte gangmaker, dankzij 8 gelijktijdige zangers en verschillende leuke speltypen.

o De nieuwste technologie: Sinds 2005 richt Voxler zich op de best mogelijke zangspel-ervaring, op basis van geweldige zangspel-technologie met geoptimaliseerde spraakherkenning en nauwkeurige real-time feedback op de stem van de zanger.

1-8 spelers
PAL HD 720p,1080i,1080p
Compatibel Met SingStar® Microfoon

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© and published 2015 by Ravenscourt, a division of Koch Media GmbH,
Gewerbegebiet 1, 6604 Höfen, Austria. © 2015 Voxler, SAS. All Rights Reserved.