Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Corpse Party: Blood Drive price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 okt. 2015

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Marvelous Europe Limited

Cheats:

Highest price

€39.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.63 / 5

Ratings: 89

Corpse Party: Blood Drive

Release date: 21 okt. 2015

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Marvelous Europe Limited

Cheats:

Compatibel met PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

Hoewel sommige leden van klas 2-9 van de Kisaragi Academy terugkeerden van hun reis naar de helse basisschool Heavenly Host in een andere dimensie, hadden velen niet zoveel geluk.

Klassevoorzitter Ayumi Shinozaki probeerde al eens eerder een zeer oud boekwerk, het Boek der Schaduwen, te gebruiken om haar overleden vrienden te laten herrijzen, maar dat maakte de tragedie alleen maar erger. En nu is het boek verloren geraakt.

Maar is dat wel echt zo? Nadat er een spookfoto opduikt die doet vermoeden dat het Boek der Schaduwen nu in de ruïnes van Heavenly Host ligt, raakt Ayumi geobsedeerd door de gedachte het boek te vinden om nog één keer te proberen alles weer goed te maken.

Corpse Party: Blood Drive speelt zich twee maanden na Corpse Party: Book of Shadows af en sluit het langlopende Heavenly Host-verhaal af. Dit Japanse horror-spel met dynamische belichting, 3D-geluid, zeer gedetailleerde omgevingen en nieuwe speelsystemen mag je niet missen!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler(s)
1024KB minimaal
Twee joysticks

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© Team GrisGris / MAGES. / 5pb. Licensed to and published by Marvelous Europe Limited.