Press "Notify when price drops" button to track NekoBuro - Cats Block price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 jul. 2015

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Neko Entertainment SARL

Cheats:

Highest price

€3.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.54 / 5

Ratings: 26

NekoBuro - Cats Block

Release date: 7 jul. 2015

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Neko Entertainment SARL

Cheats:

Compatibel met PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

In het universum van NekoBuro, op een verre planeet, ligt de basis van het verhaal van een elektrische golfvorm die het leven van de vierkante katten mogelijk maakt, een grappige groep aliens.
Ze gebruiken elektrische golven om door het universum te reizen. Ze werden geraakt door een zonnestorm terwijl ze een prachtige blauwe planeet passeerden. De grote storm heeft de vierkante katten over en weer verspreid.
Totan, de held, ontmoet het levenslustige meisje Rino per ongeluk. Totan verblijft in het huis van Rino en probeert zijn vrienden te zoeken via items uit de ruimte.
Hoe zal het aflopen met de vierkante katten... ?
NekoBuro – Cats Block is een game die je snel tussendoor kunt spelen. Via de 50 levels en het speltype Survival van NekoBuro kun je verzamelvoorwerpen ontgrendelen om je eigen kamer mee op te leuken en met vierkante katten spelen!

1 speler(s)
832KB minimaal
Touchscreen

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2015 Neko Entertainment
© 2015 F K Digital
© 2015 ACHTUNG!CREATIVE!l