Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track The Golf Club™ price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 sep. 2014

Genre: Sports

Rating:

Publisher: H.B. STUDIOS MULTIMEDIA LTD

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Voice: English

Highest price

€34.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

€6.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.99 / 5

Ratings: 2325

The Golf Club™

Release date: 3 sep. 2014

Genre: Sports

Rating:

Publisher: H.B. STUDIOS MULTIMEDIA LTD

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Voornaamste kenmerken:

• BAANMAKER
Genereer een gloednieuwe baan in luttele seconden met onze baangenererende algoritmen of duik in de volledig functionerende editor om elke baan te ontwerpen die je kunt bedenken.
• DEEL JE BANEN
Deel je banen met iedereen en speel op de creaties van anderen - blader door een enorme database met banen ontworpen door spelers, elk gewaardeerd door andere gebruikers om je keuze te vergemakkelijken.
• INTUÏTIEF BESTURINGSSYSTEEM
De perfect afgestemde swingmechanica concentreren zich op gevoel en soepelheid in plaats van het raken van een markeerder op de krachtbalk.
• INSTANT GAMEPLAY
Geen laadtijden tussen de holes betekent dat je gelijk weer terug op de tee staat nadat je de bal op de vorige green hebt geput.
• ONLINE ASYNCHRONE MULTIPLAYER
Speel tegen andere spelers live of uit het verleden elke ronde die je op elke baan speelt wordt opgeslagen. Daag de beste ronde van je vriend uit, of ontmoet elkaar voor een live virtueel potje golf.


1-4 spelers
Netwerkspelers 2-4
Minimaal 4GB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright © 2014 HB Studios Multimedia Ltd.

Gebruik van deze software is onderhevig aan de acceptatie van de Algemene Voorwaarden zoals uiteengezet in de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers op www.thegolfclubgame.com/EULA

©2014 Greg Normans naam, Greg Normans afbeelding, Greg Normans uitspraken, Greg Normans handtekening, Great White Shark, Great White Shark logo's, Greg Norman Golf Course Design, Greg Norman Golf Course Design Logo's, GWSE, GNGCD gebruikt in of in samenhang met dit product zijn handelsmerken, copyrights en andere vormen van intellectuele eigendom van Greg Norman Golf Course Design of Great White Enterprises, Inc en worden met toestemming gebruikt. Deze mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Greg Norman Golf Course Design of Great White Enterprises, Inc. niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gebruikt. Alle rechten voorbehouden.