Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Tales from Space: Mutant Blobs Attack - Officiële soundtrack price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 18 jun. 2014

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: DRINKBOX STUDIOS INC.

Cheats:

Highest price

€2.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.29 / 5

Ratings: 7

Tales from Space: Mutant Blobs Attack - Officiële soundtrack

Release date: 18 jun. 2014

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: DRINKBOX STUDIOS INC.

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Een soundtrack van een andere tijd en een andere plaats. Met pakkende bewerkingen met behulp van ongewaardeerde muziekinstrumenten. Xylofoons, tuba's, orgels, pauken - zelfs een theremin (zoek het op) - overheersen de uitermate excentrieke partituur van Peter Chapman. Deze partituur - griezelig, verfrissend en sterk beïnvloed door de Esquivel Exotica-stroming in de jaren 50 en 60 - zal je gegarandeerd een glimlach van oor tot oor bezorgen. Met 16 geremasterde nummers in 'Living Stereo', die als een gigantisch nummer in elkaar overlopen.

Over Peter
Chapman bracht het grootste deel van zijn tijd door in zijn studio, omgeven van vintage synthesizers, gitaren en samplers, welke hij met moderne opnametechnologie en productietechnieken combineert om zijn kenmerkende geluid vorm te geven. Zelfs als er niet aan een deadline gewerkt wordt, is hij nog vaak in zijn componeerstoel te vinden, waar hij nummers samenstelt voor zijn elektronische act, COINS.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Tales from Space: Mutant Blobs Attack © 2013 DrinkBox Studios Inc. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld en uitgebracht door DrinkBox Studios Inc. DrinkBox, DrinkBox Studios, het ontwerp van DrinkBox Studios, 'Tales from Space: Mutant Blobs Attack', 'Tales from Space', 'Mutant Blobs Attack' en alle daarmee verband houdende ontwerpen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van DrinkBox Studios Inc.