Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Pad naar verwoesting price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 apr. 2014

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Main game: Dead Nation™

Highest price

€3.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.64 / 5

Ratings: 319

Pad naar verwoesting

Release date: 16 apr. 2014

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Main game: Dead Nation™

Opgesloten in een dodelijk experiment, moet je kiezen tussen drie paden. Welk pad je ook kiest, bereid je voor op talloze kwaadaardige zombies.

Gebruik alle wapens die je op je pad vindt en baan je een weg door de horden menseneters en bizarre biowapens. En vergeet niet: de ondoden kunnen elk moment uit het niets opduiken.

Je weet niet waarom je hier bent en waar je naartoe moet vluchten. Je weet alleen dat de lucht is doordrenkt van de misselijkmakende geur van de dood en het weerzinwekkende gekreun van bloeddorstige zombies.

Welk pad kies jij?

Stort je alleen of met een ander in deze nachtmerrie en probeer de top van het wereldklassement te bereiken. Volg de verspreiding van het virus op de online wereldkaart en lees de laatste updates van de wereldwijde strijd om te overleven.

Je hebt Dead Nation™ nodig om deze download te gebruiken.

Ga naar eu.playstation.com voor het laatste nieuws over Dead Nation™ en de verrassende wereld van PlayStation®Network.

CROSS-BUY
Koop dit product voor PS3™ of PS Vita en download de andere versie zonder extra kosten.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Dead Nation ©2009-2014 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Housemarque OY. Dead Nation is a trademark of Sony Computer Entertainment. All rights reserved