Save extra 20% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Legend of Kay - Full Game price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 jan. 2014

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: THQ NORDIC GMBH

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.81 / 5

Ratings: 52

Legend of Kay - Full Game

Release date: 29 jan. 2014

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: THQ NORDIC GMBH

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

'Anderen de baas worden is kracht. Jezelf de baas worden is ware macht.' - Lao Tse

Als het vredige eiland Yenching overvallen wordt door het wrede leger van Keizer Shun, moet de jonge kat Kay de wapens opnemen om familie en vrienden te verdedigen. Ga met Kay op pad om een legendarische krijger te worden. Verjaag Shuns troepen en herstel de vrede in de valleien, grotten en bergen van Yenching.

Ervaar een unieke mix van martial arts, actie-avontuur, rennen & springen en puzzels oplossen
Ontmoet personages zoals gorilla's, ratten, vossen, hazen, panda's en kikkers. Vecht met ze of raak bevriend
Leer diverse wapens en speciale vaardigheden gebruiken om allerlei vijanden te verslaan
Bevecht enorme bazen om je martial arts-vaardigheden uit te testen
Ontdek de schatten van de onderwereld der demonen en stel ze veilig
Verken te voet - nuja, te poot eerder - of op de rug van een wild zwijn, wolf en zelfs een draak, een wereld die gebaseerd is op de gevaren en schoonheid van het oude China

Dit product is een aangepaste versie van de originele PlayStation®2-game. Sommige functies wijken mogelijk af van de originele PS2™-versie of zijn helemaal niet beschikbaar.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

LEGEND OF KAY © 2013 by Nordic Games Licensing AB, Sweden. Published by Nordic Games GmbH. Developed by Neon Studios. JoWooD, DreamCatcher and The Adventure Company are labels of Nordic Games Licensing AB, Sweden. Licensed exclusively to Nordic Games GmbH, Austria, a subsidiary of Nordic Games Licensing AB, Sweden. All other brands, product names and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners.