Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Pinballistik Alien Tycoon Bundle price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 apr. 2013

Genre: Arcade / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: CREAT STUDIO INC

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

€3.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.84 / 5

Ratings: 37

Made of Money
Sector X

Release date: 24 apr. 2013

Genre: Arcade / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: CREAT STUDIO INC

Cheats:

Stijg op naar het grote duister met de kast ‘Sector X’. Lokaliseer je ruimteschip, laad je brandstofcellen op en verken de ruimte. Maak gebruik van je snelle reflexen om vijandige wezens af te weren en bevrijd Sector X van zijn tiranniek bewind!

Laat je fantasie over rijkdom de vrije loop met de kast 'Gemaakt van geld’. Bescherm je reputatie terwijl je de paparazzi van je afschudt. Wissel van plaats met je opponent om zijn vergaarde fortuin te stelen en werk je op van armoede naar rijkdom!


1-2 spelers
Minimaal 713KB
PAL HD 720p, 1080i
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Pinballistik © 2013 Creat Studios, Inc.