Press "Notify when price drops" button to track John Daly's ProStroke Golf price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 17 apr. 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: OG International

Cheats:

Highest price

€19.99

Lowest price

€19.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.22 / 5

Ratings: 9

John Daly's ProStroke Golf

Release date: 17 apr. 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: OG International

Cheats:

Pak je club en sla je slag! Met de unieke ProStroke besturing kun je je slag verbeteren en de bal raken met verbluffende precisie. Neem het op tegen John ‘The Lion‘ Daly in verschillende uitdagingen waaronder langste afslag en dichtst bij de vlag. Verbeter je swing en je waardevolle korte spel en ga rechtstreeks de confrontatie aan met vrienden of speel samen in diverse spelmodi waaronder Quick Play (Snel spelen), Tournament (Toernooi), Challenge (Uitdaging) en Practice (Oefening). “Pak je club en sla je slag, samen met mij in John Daly’s ProStroke Golf. Met grote beheersing en nauwgezetheid kun je je slag slaan op de fairway alsof je werkelijk aan het golfen bent. Beginners kunnen een mooi slag slaan en ervaren spelers kunnen zichzelf overtreffen!”

1-4 spelers
Minimaal 2MB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-4
PlayStation®Eye-camera optioneel
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera optioneel.
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.