Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Absolute Supercars price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 mrt. 2013

Genre: Racing

Rating:

Publisher: SYSTEM 3 SOFTWARE

Cheats:

Highest price

€20.99

Lowest price

€20.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.73 / 5

Ratings: 78

Absolute Supercars

Release date: 27 mrt. 2013

Genre: Racing

Rating:

Publisher: SYSTEM 3 SOFTWARE

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Absolute Supercars gaat verder waar de populaire simulatiegame Ferrari Challenge ophield en voldoet aan alle verwachtingen met de mooiste supercars ter wereld en een verbeterde gameplay ten opzichte van zijn voorganger.

Je kunt nu met de beste supercars over de beroemdste circuits ter wereld scheuren. Ervaar de ultieme adrenalinekick dankzij de brute kracht van een Aston Martin DBR9, de Pagani Zonda F, de McLaren F1, de Ferrari 599XX, de Bugatti Veyron en nog veel meer!

Spelers van alle leeftijden en alle niveaus kunnen nu samen genieten van de look en sfeer van een echte supercar, dankzij een gloednieuwe besturing die spelers binnen de kortste keren in de vingers hebben.

Dit is racen in zijn puurste vorm!

1 speler
Minimaal 6MB
SIXAXIS-bewegingsdetectie
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkspelers 2-16

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Copyright 2013 System 3 Software. Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. DTS and the DTS Symbol are registered trademarks of DTS, Inc. and DTS Digital Surround is a trademark of DTS, Inc.