Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track CAPTAIN MORGANE AND THE GOLDEN TURTLE price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 jan. 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Reef Entertainment

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.09 / 5

Ratings: 87

CAPTAIN MORGANE AND THE GOLDEN TURTLE

Release date: 9 jan. 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Reef Entertainment

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Ahoi landrotten en zeebonken! Hijs de zeilen en licht het anker, want Captain Morgane and the Golden Turtle is in oktober verkrijgbaar op PSN. Laat je onderdompelen in een verhaal vol mysterie, intrige en puzzels en ontmoet meer dan 40 personages (die niet allemaal even aardig zijn...). In Captain Morgane and the Golden Turtle ontdek je de echte 'Pirates of the Caribbean'! Dit leuke avonturenspel is geschreven door Steve Ince en ontwikkeld door Wizarbox en is het vervolg op hun populaire spel So Blonde. Beleef het verhaal van de eerste vrouwelijke kapitein uit de Caraïben, Captain Morgane, en ga met haar op zoek naar de schat van de Golden Turtle. Geniet van een meeslepend verhaal met meer dan 40 unieke personages. Bezoek 50 locaties op vijf verschillende eilanden en geniet van haarscherp HD in 1080p. Liefhebbers van avonturenspellen en casual spellen zullen zich zeker vermaken met Captain Morgane.

1 speler
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
PlayStation®Eye-camera optioneel
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera optioneel.
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Uitgever: Reef Entertainment Limited 2011. Alle rechten voorbehouden. Reef Entertainment is een gedeponeerd handelsmerk van Reef Entertainment Limited. Alle rechten voorbehouden. © en ™ Wizarbox 2011. Alle rechten voorbehouden. CAPTAIN MORGANE AND THE GOLDEN TURTLE is een gedeponeerd handelsmerk van Wizarbox Limited. Alle rechten voorbehouden. CAPTAINE MORGANE AND THE GOLDEN TURTLE werd ontwikkeld door Wizarbox. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken en logo's zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Alle rechten voorbehouden. Het produceren van een deel of het geheel van de inhoud zonder toestemming is verboden.