Save extra 22% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Labyrinth Legends price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 dec. 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: CREAT STUDIO INC

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.93 / 5

Ratings: 28

Labyrinth Legends

Release date: 21 dec. 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: CREAT STUDIO INC

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Ben jij dapper, sluw en krachtig genoeg om een legende te worden? Trotseer mysterieuze tunnels, mystieke crypten en maniakale schepsels van Labyrinth Legends, het eigenzinnige en verslavende nieuwe Creat Studio’s arcade-actie-avontuur. Ontdek verborgen catacomben en oude graven van verloren beschavingen, terwijl jij probeert geheime valstrikken te ontwijken en een aantal slimme puzzels op te lossen. Verzamel goud en zoek de verborgen schat, wapens, oude voorwerpen, terwijl je scherp blijft om met onheilspellende mummies, zombies, geesten en andere monsters te vechten. Laat zien dat jij de beste avonturier van jouw vrienden bent, met leaderboards, volledige Trophy support en 3 verschillende eigen multiplayer modes t/m 4 spelers. Een unieke combinatie van scherpe graphics en oogverblindende visuals, een uitnodigende zoektocht, moeilijke puzzels, en spannende monstergevechten arcade-actie zorgt ervoor dat Labyrinth Legends het spannendste spel is op het PlayStation®Network!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1-4 spelers
Minimaal 10MB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-4

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

(c) Creat Studios LLC, 2012-2013