Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Joe Danger 2: The Movie price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 okt. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Hello Games LTD

Cheats:

Highest price

€12.99

Lowest price

€12.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.88 / 5

Ratings: 1392

Joe Danger 2: The Movie
Joe Danger 2: The Movie TRIAL

Release date: 10 okt. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Hello Games LTD

Cheats:

Maak als Joe Danger een bloedstollende rit door het decor van de allerbeste kaskraker ooit. Achtervolg boeven op de fiets, vecht met een jetpack tegen robots, ontwijk reuzerotsblokken in een mijnkarretje, reis terug in de tijd om dinosaurussen een pak rammel te geven en stuur kernraketten bij op een eenwieler! Neem het op tegen 4 vrienden in een superleuke, intense multiplayer met sneeuwscooters, jetpacks, eenwielers, ski's en motoren! Elke keer dat je speelt, wordt jouw Ghost naar de Cloud verstuurd! Race online tegen vriend en vijand, word de absolute nummer één van de wereld en gebruik trucs en combo's om de ranglijsten te domineren. Download oneindig veel nieuwe scènes van over de hele wereld, of maak ze zelf met de Movie Maker.

1-4 spelers
Minimaal 6MB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

©2012 Hello Games Limited. Joe Danger, Joe Danger Special Edition, Joe Danger The Movie
Hello Games and their respective logos are trade marks of Hello Games Limited.
All Rights Reserved.