Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track inFAMOUS™ Collection (25,6 GB) price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 sep. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€24.99

Lowest price

€7.49

Lowest PS+ price

€7.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.86 / 5

Ratings: 662

inFamous
inFamous 2
inFAMOUS™: Festival of Blood – Volledige game

Release date: 26 sep. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Samenvatting
Beleef drie avonturen met Cole MacGrath waar de vonken vanaf vliegen. Elke game zit vol spetterende superkrachten, bliksemsnelle actie en zwaarwegende morele dilemma's. Al je acties hebben gevolgen.

inFAMOUS™
Empire City ligt in puin en psychopaten beheersen de straten. Te midden van alle criminaliteit en chaos leert Cole zijn krachten te beheersen en moet hij een keuze maken. Is dit een nieuw begin of het einde voor de stad?

inFAMOUS™ 2
Cole is verslagen door 'Het Beest' en vlucht naar de stad New Marais. Maar nu de wereld op instorten staat, zijn alle ogen toch weer op hem gericht. Gebruikt hij zijn onvoorstelbare krachten om de planeet te redden of kiest hij alleen voor zichzelf?

inFAMOUS™ 2: Festival of Blood
Vampiers overspoelen New Marais en Cole is de enige die de stad kan redden. Maar hij is gebeten. Cole heeft slechts één nacht om de bloeddorstige horden te verslaan en de oppervampier te doden. Anders gaat zijn ziel voorgoed verloren.

Eigenschappen
• Beleef alle drie de spectaculaire avonturen van Cole MacGrath in één speciaal verzamelpakket.
• Gebruik het unieke speltype Missies van gamers voor toegang tot een eindeloze stroom nieuwe levels of maak zelf nieuwe levels voor anderen.
• Gebruik de krachten van Cole met een PlayStation®Move-bewegingscontroller.

Belangrijke opmerkingen
• Vereist 51,2 GB vrije ruimte op de harde schijf en het downloaden kan een aanzienlijke tijd in beslag nemen. Na het downloaden neemt de trilogie 25,6 GB harde-schijfruimte in beslag.
• Alleen inFAMOUS™ 2 en inFAMOUS™: Festival of Blood ondersteunen PlayStation®Move en het speltype 'Missies van gamers'.
• Ga naar infamousthegame.com en eu.playstation.com voor meer informatie over de inFAMOUS™-serie op PlayStation®3.

Compatibiliteitsinfo
1 speler, Minimaal 25,6 GB opslagruimte, HDTV-schermresolutie: 720p, Netwerkfuncties, PlayStation®Move-functies

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.