Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Twisted Metal™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 sep. 2012

Genre: Racing

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€12.99

Lowest price

€5.19

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.15 / 5

Ratings: 4742

Twisted Metal™

Release date: 5 sep. 2012

Genre: Racing

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Opmerking: Multiplayer en alle online opties voor dit product worden beëindigd en zijn niet langer beschikbaar vanaf 31/01/2019

Samenvatting
Stap achter het stuur en laat je motor alvast warmdraaien!
De gestoorde Calypso is terug met zijn macabere spektakel vol verwoesting op topsnelheid: het Twisted Metal™-toernooi. Jij bent uitgenodigd om mee te dingen naar de hoofdprijs: de vervulling van je grootste wens.

Sluit je aan bij beruchte types als Sweet Tooth, Dollface en de Preacher en bestuur de gewelddadigste voertuigen ooit, met een arsenaal aan verwoestende wapens aan boord. Volg de zieke, duistere verhalen van de deelnemers aan het toernooi in het filmische singleplayer-speltype. Of stort je in de online chaos en speel verschillende multiplayer-speltypen, zoals explosieve deathmatches en chaotische races op levensgevaarlijke snelheden.

Spelonderdelen
• Race als een malle in 30 arena’s op 8 ziekelijke kaarten.
• Vernietig je tegenstanders in de bruutste vervoermiddelen en maak je voertuigen nog dodelijker door ze aan te passen.
• Daag vrienden en tegenstanders uit en speel met 4 spelers in een gesplitst scherm.
• Zorg dat jij het laatst lacht in explosieve online gevechten voor 16 spelers.
• Doe mee aan het online toernooi en kies je favoriete team: de Skulls, de Dolls, de Holy Men of de Clowns, inclusief de griezelige ijscoman Sweet Tooth met zijn vurige haar.

Belangrijke opmerkingen
• Inclusief de Network Pass van deze game voor toegang tot online functies.
• Race naar eu.playstation.com voor meer info over Twisted Metal™ en de supersnelle wereld van PlayStation®Network.

1-4 spelers (offline); Minimaal 6MB opslagruimte; Compatibel met SIXAXIS™-bewegingsdetectie; Compatibel met DUALSHOCK®3-trilfunctie; HDTV-schermresolutie: 720p, 1080i, 1080p; Netwerkspelers 2-16; Netwerkfuncties.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Twisted Metal™ ©2012 Sony Computer Entertainment America LLC. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Eat, Sleep, Play. “Twisted Metal” is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment America LLC. All rights reserved.