Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track All-Star Boxing price or check other PS3 / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 2 jul. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Midas Interactive

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

All-Star Boxing

Release date: 2 jul. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Midas Interactive

Cheats:

Beweeg, ontwijk en sla jezelf een weg naar de overwinning in dit gekke bokstoernooi waar niemand gevangen wordt genomen. Kies je personage en sla je tegenstanders KO op weg naar een van de negen titels. Met dertien geweldige personages die je vrij kunt spelen en verborgen speciale bewegingen wordt de uitdaging nog groter. Lukt het je om aan de top te komen en wereldkampioen te worden in alle drie de gewichtsklasses?
•De modi Ranking en Scout bieden afzonderlijke uitdagingen. Word wereldkampioen of speel andere personages vrij voor een grotere uitdaging.
•Gebruik de ‘Note’-modus voor meer informatie over de personages wanneer ze vrij zijn gespeeld. Vind alle speciale bewegingen.
•Een leuke, gemakkelijk te spelen modus voor twee spelers tegen elkaar.
•Vechters doen ervaring op naarmate ze vorderen. Lukt het jou wereldkampioen te worden voordat je met pensioen gaat?

De licentie voor dit product wordt periodiek via 3G of Wi-Fi gecontroleerd. Er wordt een bericht op het scherm weergegeven als de licentie wordt gecontroleerd. Als de controle mislukt, start het product niet op.

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Published by Midas Interactive Entertainment LTD. All Star Boxing © 2001-2010 D3 Publisher All Rights Reserved.