Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Idiot Squad price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 mrt. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: HYDRAVISION ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Highest price

€3.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.45 / 5

Ratings: 51

Idiot Squad

Release date: 28 mrt. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: HYDRAVISION ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Boer Ben is boos! Zijn ooien waren eindelijk klaar voor de jaarlijkse wedstrijd toen de gebroeders Chuck de ooien ontvoerden om te voorkomen dat hij zou winnen. Ben is echter vastbesloten om ze terug te krijgen. Hij heeft een speciaal commando opgezet om het vijandelijke gebied te betreden en zijn verloren schapen terug te halen. Hij heeft zijn beste schapen getraind om de allerbeste te zijn:

- De football-speler vernietigt alle obstakels
- De ninja springt over alle obstakels
- De gunner is uitgerust met een kanon

Maar schapen, hoe goed getraind ook, zullen altijd schapen blijven: oliedom. Ze hebben iemand met hersens nodig om ze aan te voeren. Waarom jij niet? Idiot Squad is een puzzelspel waarin je een commando schapen aanvoert. Bereid je missies goed voor om de ontvoerde schapen in 50 levels terug te vinden. Boer Ben rekent op je! Klaar voor de uitdaging? Download dan nu het spel!

compatibel met Memory Stick Duo™: 288KB

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Idiot Squad ©2012 Hydravision Entertainment. Developed and published by Hydravision Entertainment.