Save extra 22% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Robin Hood + Monochrome Racing price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 mrt. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Nordcurrent UAB

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3 / 5

Ratings: 2

Release date: 7 mrt. 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Nordcurrent UAB

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

2 geweldige games!

Robin Hood:
Als Richard, de ware koning van Engeland, zijn troon even in de steek heeft gelaten, ontaardt zijn land in chaos. Nadat het huis van de meesterboogschutter en -jager Robin Hood is afgebrand, verbergt hij zich samen met een groep vrije boogschutters in Sherwood Forest en begint hij een gevecht om gerechtigheid...

Monochrome Racing: Piepende banden, de geur van verbrand rubber, de adrenaline die door je aderen stroomt en vijanden die in het stof happen - dat zijn de emoties van echte coureurs!
Ruim 80 circuits om te voltooien/Ruim 10 auto’s om uit te kiezen en te upgraden

compatibel met Memory Stick Duo™: 256KB

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Nordcurrent