Press "Notify when price drops" button to track Dead Rising™ 2 Off The Record price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 feb. 2012

Genre: Action / Horror

Rating:

Publisher: CE EUROPE LIMITED

Cheats:

Highest price

€14.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.58 / 5

Ratings: 1778

Dead Rising™ 2 Off The Record

Release date: 22 feb. 2012

Genre: Action / Horror

Rating:

Publisher: CE EUROPE LIMITED

Cheats:

PS3™ Essentials - The Best of PlayStation®3

Geschikt voor PlayStation®3.

Vergeet wat je weet over Dead Rising 2, want de spelers beleven een andere kant van de uitbraak in Fortune City. De nieuwe verhaallijn “Off the Record” betekent een compleet nieuwe ervaring met Dead Rising 2. Frank neemt het op tegen nog ziekere vijanden, bouwt nog absurdere combowapens, volgt zijn eigen unieke missiestructuur en verkent gloednieuwe delen van Fortune City om de grootste primeur ooit te bemachtigen. Ga met Frank mee naar de gekte van “Uranus Zone”, Fortune City’s eigen themapark. Het sciencefictionpark Uranus Zone staat bol van de dodelijke en gestoorde attracties, dus het is een paradijs voor zombiedoders. Fans hebben erom gevraagd en Dead Rising 2 Off the Record biedt nu een volledig gerealiseerde Sandbox Mode (zandbakmodus)! Meteen vanaf het begin kunnen de spelers Fortune City in zijn geheel verkennen zonder de klok in de gaten te hoeven houden.

1 speler
Minimaal 3GB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-2

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©CAPCOM CO., LTD. 2010, 2011 ALL RIGHTS RESERVED.