Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Mini Ninjas price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 feb. 2012

Genre: Action

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.67 / 5

Ratings: 483

Mini Ninjas

Release date: 1 feb. 2012

Genre: Action

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Voeg je bij Hiro, de kleinste held met het grootste avontuur, als hij aan een epische en superspannende tocht begint om harmonie terug te brengen in een wereld die op de rand van de chaos staat. Gebruik je vaardigheden en machtige Ninjatraining om te strijden tegen een magisch leger van kwaadardige Samoerai. Roep de kracht van je Kujimagie in en maak gebruik van de speciale vaardigheden van je Mini Ninja-vrienden als je door een gevaarlijke wereld reist naar de definitieve confrontatie met de Kwaadaardige Samoerai Krijgsheer in zijn Doodskasteel. Speel als Hiro en vijf andere Mini Ninjas - allen met unieke vaardigheden en gevechtsstijlen.

1 speler
Minimaal 50KB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Mini Ninjas © 2009 Eidos Interactive Ltd. Published by Eidos Interactive Ltd. Developed by IO Interactive A/S. Mini Ninjas and the Mini Ninjas logo, Eidos Interactive and the Eidos logo are trademarks of Eidos Interactive Ltd. IO Interactive and the IO logo are trademarks of IO Interactive A/S.