Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Sports Champions™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 dec. 2011

Genre: Sports / Party / Casual

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.56 / 5

Ratings: 541

Sports Champions™

Release date: 21 dec. 2011

Genre: Sports / Party / Casual

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Per 1 juli 2017 is het niet langer mogelijk de online features van de volgende games te gebruiken: Sports Champions™

Zet je schrap voor de ultieme sportieve krachtmeting! Met zes fantastische sporten is Sports Champions™ nu al een PlayStation®Move-klassieker, waarin je wordt uitgedaagd om echte sporttechnieken te leren beheersen.

Gebruik kracht en beheersing om je disc in de hole te laten verdwijnen in discgolf, of ga je tegenstander te lijf in een opwindend zwaardgevecht in gladiatorenduel. Grijp je boog, trek de pees terug en mik op je doel in boogschieten, of ren, duik en smash je naar de overwinning in beachvolleybal. Maak indruk op je vrienden met je balbeheersing en inzicht in de jeu de boules-variant bocce en geef je service een duivels effect mee in een ouderwets potje tafeltennis.

Je kunt spelen met één PlayStation®Move-bewegingscontroller per speler, of met een bewegingscontroller in iedere hand voor een ongekend realistische sportervaring.

Daag je vrienden uit voor multiplayerwedstrijden, speel personages, bijzondere voorwerpen en outfits vrij en werk je in het zweet om te bewijzen dat jij de grootste kampioen van allemaal bent.

Kijk op eu.playstation.com om meer te weten te komen over Sports Champions™.

Om deze download te gebruiken heb je een of twee PlayStation®Move-bewegingscontrollers nodig en een PlayStation®Eye-camera.

Compatibiliteitsinfo: 1-4 spelers; Minimaal 20MB opslagruimte; HDTV-schermresolutie: 720p, 1080i; Netwerkfuncties; PlayStation®Move vereist

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Sports Champions™ ©2010 - 2011 Sony Computer Entertainment America. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Zindagi Games. “Sports Champions” is a trademark of Sony Computer Entertainment America. All rights reserved.