Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Geronimo Stilton [PSP] price or check other PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 2 nov. 2011

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€7.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.08 / 5

Ratings: 25

Geronimo Stilton

Release date: 2 nov. 2011

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Geronimo Stilton in the Kingdom of Fantasy

Compatibel met PSP® (PlayStation®Portable) en PlayStation®Vita.

Geronimo Stilton is de hoofdredacteur van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van wakker Muizeneiland. Daarnaast is hij een succesvol schrijver die vaak rond de wereld reist om nieuwe ideeën op te doen voor zijn boeken.

Maar dit keert voert Geronimo Stiltons reis hem nog veel verder van huis: naar een fantasiewereld met heksen, zeemeerminnen, draken, aardmannetjes en reuzen.

Help Geronimo Stilton en zijn maatje Prulletje bij het oplossen van 62 hersenkrakende puzzels en raadsels, een speel minispellen vol actie. Reis door het rijk Fantasia om de Feeënkoningin te redden.

Ontmoet de kleurrijke personages uit de populaire kinderboekenreeks en zie hoe de boeken tot leven komen op je PSP®. Geniet van het plezier, de rijke verbeelding en de mooie verhalen die Geronimo Stilton zo geliefd maken.

Ga voor meer informatie over in the Geronimo Stilton Kingdom of Fantasy naar geronimostilton.com en eu.playstation.com.

Compatibiliteitsinfo: 1 speler; geschikt voor Memory Stick Duo™ met minimaal 416KB opslagruimte

Downloads zijn onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruiksovereenkomst van PlayStation®Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Zie servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

Geronimo Stilton: TM & © 2011 Atlantyca Entertainment S.p.A. All rights reserved (PD11). Videogame: Geronimo Stilton Fantasia ©2011 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Virtual Toys.