Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Puzzle Dimension price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 jun. 2011

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: DOCTOR ENTERTAINMENT AB

Cheats:

Highest price

€2.49

Lowest price

€2.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.5 / 5

Ratings: 259

Puzzle Dimension

Release date: 29 jun. 2011

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: DOCTOR ENTERTAINMENT AB

Cheats:

Makkelijk om te leren
De regels voor zwaartekracht en beweging zijn gemakkelijk te begrijpen. Het doel is eenvoudig: pluk alle zonnebloemen en verlaat het level via het portaal. Na slechts enkele minuten beweeg je door 3D-structuren en los je nooit geziene puzzels op.

Verslavende gameplay
Zoek oplossingen voor de puzzels en ervaar het plezier van de ‘eureka!’-momenten. Met 100 unieke puzzels heb je altijd volop keuze en kun je genieten van uren speelplezier.

Hoogwaardige vormgeving
Gegarandeerd scherpe en soepele gameplay dankzij de Full HD-resolutie van 1080p in 60 frames per seconde.

Audiovisuele aanpassingen
De audiovisuele effecten veranderen op basis van je voortgang in het spel: de retrolook spat in een overvloed van pixels van het scherm en toont hoogwaardige HD-beelden. De muziek reageert op je voortgang door af te wisselen tussen glasheldere muziek en retroachtige 8-bitsdeuntjes.

Dit product is speelbaar in 2D en 3D. Om van de 3D functies gebruik te maken moet je beschikken over een 3D-tv, die compatibel is aan stereoscopische 3D beelden, en een 3D-bril.

1 speler
Minimaal 235KB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
Compatibel met stereoscopisch 3D

Downloads zijn onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruiksovereenkomst van PlayStation®Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Zie servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

All rights reserved. © 2011 Doctor Entertainment AB.