Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Green-pack [PSP] price or check other PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 dec. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€1.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.47 / 5

Ratings: 19

Green-pack [PSP]

Release date: 22 dec. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Compatibel met PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Vind jij ook dat de eenvoudigste games vaak het leukste zijn?

Everybody's Stress Buster is een verzameling van drie zeer vermakelijke games waarmee je even de hectiek van het leven van alledag achter je kunt laten en je helemaal kunt uitleven. In het Green-pack vind je een aantal gekke games waar je zo mee aan de slag kunt, maar die toch lastig zijn om goed in de vingers te krijgen.

In K.O Derby kun je je overtollige energie gebruiken om je tegenstanders in elkaar te slaan en kun je je stoten oefenen voordat je het tegen een aantal uitdagers opneemt. Je moet supersoepel bewegen en genadeloze klappen uitdelen terwijl je voor die knockout gaat om zo tot bokskampioen te worden gekroond.

In Rush Hour Master bestuur je een supersnel scheurijzer op een druk racecircuit. Scheur langs je tegenstanders om de snelste tijd neer te zetten en gebruik snelheidsboosts en gewaagde sprongen om als eerste over de finish te crossen.

De groenten zijn in Kitchen Nightmare tot leven gekomen en hebben je keuken overgenomen! Ga met je vertrouwde mes op pad om de gewassen in kleine stukjes te hakken en probeer zolang mogelijk in leven te blijven om als de beste hakker uit de bus te komen.

Klinken deze stressverlagende games je als muziek in de oren? Bekijk dan ook zeker de andere in de PlayStation®Store verkrijgbare Everybody's Stress Buster-gamepack.

Ga naar eu.playstation.com voor meer informatie over Everybody's Stress Buster en de spannende wereld die PlayStation®Network heet.

Opmerking: De game-teksten zijn alleen in het Engels beschikbaar.

1 speler; geschikt voor Memory Stick Duo™ met minimaal 61MB opslagruimte

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Everybody’s Stress Buster™ ©2010 Sony Computer Entertainment Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe.
Developed by Clap Hanz. “Everybody’s Stress Buster” is a trademark of Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.