Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Sky Fighter™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 sep. 2010

Genre: Action / Arcade

Rating:

Publisher: Creat Studios, Inc

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.09 / 5

Ratings: 1258

Sky Fighter™

Release date: 22 sep. 2010

Genre: Action / Arcade

Rating:

Publisher: Creat Studios, Inc

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Welkom bij Luchtmacht van Alliantie! U gaat vechten tegen agressorsleger dat ons land verraderlijk is aangevallen. Leer verschillende typen van vliegtuigen te besturen vanaf een lichte gemakkelijk manoeuvreerbare jager tot een vliegende vesting die alles op route wegveegt. Wees bereid tot gevecht in alle weeromstandigheden en om al tijd van etmaal. Bombardeer techniek van vijand, verdediginswerken, schepen, neerschiet uit mitrailleur zijn jagers en gevechtsvliegtuigen, vernietig bommenwerpers met raketten! Maar wees voorzichtig: vijand is altijd bereid eraan tegenstand te bieden. Gebruik vliegkunst om vijand te slim af te zijn. Is Uw vriend een goede piloot? Leg met hem samen alle routes af in het regime Wing! En in de vrije tijd die na oorlogsvluchten overblijft speel vol vuur met Uw vrienden in het regime Dogfight en stel vast wie van jullie allemaal de echte strijder is! Vooruit! Ga maar zitten achter stuurknuppel van vliegtuig! Laat de hoogste vliegkunst zien! Van de propeller af!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1-7 spelers
Minimaal 2MB
SIXAXIS-bewegingsdetectie
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

TikGames, LLC. © 2010, TikGames, LLC. Alle rechten zijn beschermd.
Creat Studios, Inc. © 2010, Creat Studios, Inc. Alle rechten zijn beschermd.
Alle handelsmerken, titels en logo’s zijn eigendom van gerelateerde leveranciers.