Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Blue Toad Murder Files™: Ep 1-6 price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 jun. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Relentless Software Ltd

Cheats:

Highest price

€12.99

Lowest price

€12.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.36 / 5

Ratings: 481

Blue Toad Murder Files™ Episode 1
Blue Toad Murder Files™ Episode 2
Blue Toad Murder Files™ Episode 3
Blue Toad Murder Files™ Episode 4
Blue Toad Murder Files™ Episode 5
Blue Toad Murder Files™ Episode 6

Release date: 23 jun. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: Relentless Software Ltd

Cheats:

Een puzzelavontuur om een moord op te lossen van de ontwikkelaars van Buzz!™. 6 fantastische afleveringen voor een speciale aanbiedingsprijs!

Nu met ondersteuning voor de PlayStation®Move-bewegingscontroller!

In het rustige dorpje Little Riddle speel je één van de vier leden van het detectivebureau Blue Toad. Kun jij de aanwijzingen volgen en de moordenaar vinden? In elke stap van het onderzoek speel je een puzzel en worden er meer aanwijzingen over de zaak onthuld. Onderzoek ze aandachtig om de oplossing te vinden.

Blue Toad Murder Files™: The Mysteries of Little Riddle telt 6 afleveringen met telkens een nieuwe misdaad en verdachten. De reeks bevat meer dan 90 uitdagende puzzels, onopgeloste zaken en whodunnits.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen; Dialogen in de game: Engels; Tekst op het scherm: Engels.

1-4 spelers
Minimaal 1MB
PAL HD 720p

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

OPMERKING: Deze informatie was correct op het moment van de publicatie. Blue Toad Murder Files © 2010 Relentless Software Ltd. All Rights Reserved. Blue Toad Murder Files is a registered trademark of Relentless Software Ltd.