Save extra 20% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Snake Warriors: Training price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 2 jun. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: CRYSTAL GAMES

Cheats:

Highest price

€3.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.87 / 5

Ratings: 54

Snake Warriors: Training

Release date: 2 jun. 2010

Genre: --

Rating:

Publisher: CRYSTAL GAMES

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable) en PlayStation®Vita.

Om dit product te downloaden en te installeren is er een vrije ruimte van 26.2 MB vereist op de Memory Stick.

Kies uit negen karakters en begin aan je carrière als slangenmeester in Snake Warriors: Training. Laat je talent als coureur zien op de racebanen van Snake Race en toon je geduld en vaardigheid in het ontwijken van je lichaam in Classic Training. Maar weet je zeker dat je dit ook in het donker kunt in Night Training?
Indien je al deze vaardigheden in huis hebt, dan kun je ook laten zien dat je een excellent geheugen hebt in het spel Snake Memory, maar let op, in sommige levels moet je al je talenten ook nog combineren met je rekenkundige vaardigheden.
Als je in al deze spellen goed blijkt te zijn en je hebt ook de uitdaging van het oppakken van bewegende items in Hunting Targets onder de knie, dan ga je een succesvolle carrière tegemoet waarin je veel kledingstukken voor je slang en medailles kunt vrijspelen door de 75 levels heen.

Speleigenschappen:
-75 levels
-5 games
-9 characters
-3 save slots

compatibel met Memory Stick Duo™: 128KB

Downloads zijn onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruiksovereenkomst van PlayStation®Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Zie servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik* en 2 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

© Crystal Games 2008 - 2010. All Rights Reserved. Snake Warriors ® is een geregistreerde merknaam.