Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Exile's End price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 okt. 2016

Genre: Action

Rating:

Publisher: XSEED GAMES

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.88 / 5

Ratings: 42

Exile's End

Release date: 26 okt. 2016

Genre: Action

Rating:

Publisher: XSEED GAMES

Cheats:

Compatibel met PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

Als de erfgenaam van de machtigste corporatie van het melkwegstelsel vermist raakt op een afgelegen mijnplaneet, wordt een team huurlingen erheen gestuurd om op onderzoek uit te gaan. Eén van hen is Jameson, een oude soldaat met een duister verleden. Als het schip van het team door een elektriciteitsdefect op de planeet terechtkomt, moet Jameson proberen om levend van de verlaten, meedogenloze wereld te komen.

EXILE'S END is geïnspireerd door de 'filmische platformspellen' van begin jaren 90 en speelt als een side-scrolling verkenningsavontuur door een enorm mijnencomplex op een grimmige, verlaten buitenaardse wereld. Het spel biedt verschillende locaties om te onderzoeken en puzzels om op te lossen met handige platformactie en slimme hantering van de diverse wapens. Het spel bevat bijdragen van legenden uit de 8- en 16-bits-tijdperken in Japan, waaronder vormgeving en tussenfilmpjes van het team achter 'Secret of Mana' en muziek van Keiji Yamagashi ('Ninja Gaiden NES')!

1 speler(s)
Netwerkfuncties
1100KB minimaal

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2016 Magnetic Realms LLC. Licensed to and published by XSEED Games / Marvelous USA, Inc. All rights reserved.