Press "Notify when price drops" button to track Touhou: Scarlet Curiosity price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 nov. 2016

Genre: Action / Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: XSEED GAMES

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€4.49

Lowest PS+ price

€7.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.41 / 5

Ratings: 141

Touhou: Scarlet Curiosity

Release date: 15 nov. 2016

Genre: Action / Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: XSEED GAMES

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Beruchte vampier Remilia Scarlet is verveeld met haar chique, eeuwenlange leven. Zo verveeld, in feite, dat wanneer de lokale krant loopt een verhaal over een gigantisch monster, besluit ze dat ze wil een stukje van de actie! Helaas, keert ze terug naar huis van haar eerste uitstapje naar haar huis te vinden zwaar beschadigd, zonder aanwijzingen over wie de dader zou kunnen zijn. Maar dit dient alleen om fan de vlammen van het belang van de vampier maiden in wat er gaande is buiten de muren van haar landgoed.

Nu is het aan Remilia en haar plichtsgetrouwe meid Sakuya Izayoi om de waarheid achter deze geruchten van monsters en bedreigingen te ontdekken - een odyssee die hen over de hele wereld van Gensokyo zullen nemen zoals ze verstand met een cast van kleurrijke personages te passen, te overmeesteren vijanden met signature vaardigheden en spell kaarten, ruw een paar feeën, en ontrafelen een perceel vreemder dan ze had gedacht.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels



Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.