Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track FINAL FANTASY® XV price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 nov. 2016

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Highest price

€69.99

Lowest price

€46.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.74 / 5

Ratings: 3643

FINAL FANTASY® XV

Release date: 29 nov. 2016

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Noctis is de kroonprins van het magische koninkrijk Lucis. Hij vertrekt op een missie om zijn thuisland terug te winnen in deze actie-RPG.

Grijp het stuur en ga op weg met je kleurrijke reisgezelschap om een uitgestrekte, adembenemende wereld te verkennen. Spreek de kracht van je voorouders aan en teleporteer jezelf moeiteloos door het luchtruim in spannende gevechten.

Of je nu al jaren fan bent of nieuw bent in de game, bereid je voor op geavanceerd interactief entertainment in deze op de werkelijkheid gebaseerde fantasie.

Vroege download-bonus
 ・In-game wapen: Masamune, FFXV origineel model
Het legendarische zwaard Masamune is terug, speciaal opnieuw ontworpen voor FINAL FANTASY XV. Voeg het toe aan je wapenarsenaal en maak monsters een kopje kleiner!

* Vroege download-bonus geldt alleen voor aankopen van de digitale edities in de PlayStation®Store tot uiterlijk donderdag 5 januari 2017.

In-game aankoop optioneel

1 speler
Minimaal 50GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. MAIN CHARACTER DESIGN: TETSUYA NOMURA