Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track BEYOND: Two Souls™ price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 2 apr. 2014

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.7 / 5

Ratings: 627

BEYOND: Two Souls™

Release date: 2 apr. 2014

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

LEID EEN UITZONDERLIJK LEVEN
Leid het uitzonderlijke leven van Jodie Holmes in deze actiethriller van de makers van het topavontuur Heavy Rain.

BEYOND: Two Souls™, met in de hoofdrollen Ellen Page en Willem Dafoe, vertelt het verhaal van een vrouw die door haar band met een onzichtbaar wezen, paranormale krachten bezit.

Je speelt zowel Jodie als het wezen en krijgt daardoor te maken met een aantal fysieke, psychologische en emotionele uitdagingen die het uiterste van je zullen vergen.

SPEEL ZOALS JIJ DAT WIL
• Door je keuzes en acties bepaal je de verloop van het verhaal - en speel daarna het avontuur nog eens en neem heel andere beslissingen.
• Gebruik bovennatuurlijke krachten om de wereld om je heen te beïnvloeden. Val vijanden aan of neem hun geest over, genees gewonden of leid herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden in banen.
• Gebruik je iOS- of Android-apparaat om met behulp van de BEYOND Touch™-app alle actie via het touchscreen te sturen – ga naar eu.playstation.com/beyond-touch-app-info voor meer informatie.

Offline spelers: 1-2
Compatibel met SIXAXIS™-bewegingsdetectie
Compatibel met DUALSHOCK®3-trilfunctie
HDTV-schermresolutie: 720p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

BEYOND: Two Souls™ ©2013 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Quantic Dream. “BEYOND: Two Souls” is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.