Press "Notify when price drops" button to track One Step From Eden price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 jun. 2020

Genre: Action / Strategy

Rating:

Publisher: Humble Games

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Highest price

€19.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

€11.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.77 / 5

Ratings: 39

One Step From Eden

Release date: 6 jun. 2020

Genre: Action / Strategy

Rating:

Publisher: Humble Games

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
One Step from Eden is een combinatie van strategische kaartkeuze en realtime actie met roguelike elementen, waardoor je personage kan kiezen voor genade of verwoesting. Vecht alleen of met een vriend(in) in coöp en gebruik krachtige spreuken wanneer je wilt, neem het op tegen evoluerende vijanden en verzamel artefacten waarmee je het spel kunt veranderen. Bereik jij Eden of is je vernietiging nabij?

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
- Genre-overstijgend. Beleef een mix van strategie en realtime actie. Bouw je pak kaarten op en vecht je een weg door een kogelregen op weg naar Eden.
- Uitgebreide kaartopbouw. Pas je pak kaarten en speelstijl aan met meer dan 200 spreuken en meer dan 100 spelwijzigende voorwerpen.
- Gevarieerde gameplay. 9 speelbare personages in procedureel gegenereerde levels waarin elke poging anders is. Je beleeft nooit twee keer hetzelfde en het einde is ook steeds anders. 
- Speel met vrienden. Vecht je een weg naar Eden in lokale coöp of in PvP.


Offlinemultiplayer (2 spelers)


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.