NL PS4
Super Toy Cars 2

SAVE: 50%/75%

Ends: 8 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track Super Toy Cars 2 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 jul. 2020

Genre: Racing

Rating:

Publisher: ECLIPSE GAMES

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€14.99

Lowest price

€4.49

Lowest PS+ price

€3.74

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

2.86 / 5

Ratings: 22

Super Toy Cars 2

Release date: 23 jul. 2020

Genre: Racing

Rating:

Publisher: ECLIPSE GAMES

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Super Toy Cars 2 is een snel arcade-racespel waarin je miniatuurauto’s bestuurt die over fantastische parcoursen razen gemaakt van supergrote alledaagse voorwerpen.

In Super Toy Cars 2 race je met coole speelgoedauto’s, alleen of met vrienden, op waanzinnige tafelparcoursen gemaakt van alledaagse voorwerpen die een nieuwe dimensie aannemen. In deze wereld heeft een worstje het formaat van een bus, is een hamburger zo groot als een klein zwembad en kom je misschien speelgoedscharen tegen die door het midden van het parcours knippen.

Race je tegenstanders eruit… of maak er schroot van! Je kunt ze van dichtbij bevechten of een van de vele powerups gebruiken die verspreid zijn over het parcours. Ontgrendel en verzamel 20 speelgoedauto’s, elk met zijn eigen kenmerken, door de carrièremodus te spelen, en verbeter ze door upgrades te installeren of het spuitwerk aan te passen.

Uiteindelijk zal dit spel één ding doen voor je: dat gekke, levensgrote gevoel doen herleven van spelen met speelgoedauto’s toen je een kind was.


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.