Press "Notify when price drops" button to track Poker Club PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 nov. 2020

Genre: Strategy / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: RIPSTONE LTD

Cheats:

Highest price

€24.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

2.94 / 5

Ratings: 317

Poker Club

Release date: 20 nov. 2020

Genre: Strategy / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: RIPSTONE LTD

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4™- als de digitale PS5™-versie van deze game.

Welkom bij Poker Club. Leef als een poker-pro in de meest complete pokersimulatie ooit gemaakt met Ultra-HD 4K-beelden en adembenemende raytracing. Sluit je aan bij een community van online spelers die voor de top gaan en hou je voortgang bij in meer dan 10 soorten Texas Hold'em-toernooien. Of je nu al een ervaren pokerspeler bent of voor het eerst aan de tafel zit, hier kun je jouw speelstijl perfectioneren en grote beloningen winnen.

Meer manieren om te spelen
Til je spel naar een hoger niveau met meer dan 10 soorten Texas Hold’em-toernooien, waaronder freezeouts, shootouts, super-turbo's, bounties en meer. Speel online tegen andere spelers in de community of maak zelf een spel aan met je eigen regels.

Win samen
Word lid van een club en werk samen met vrienden en spelers uit de hele wereld om beloningen te winnen, gedeelde doelen te halen en je club in niveau te laten stijgen.

Word een prof in PCC Poker Tour
Maak vordering van spellen in achterkamertjes tot belangrijke evenementen met grote prijzen in de PCC Poker Tour. Pas je prof aan en haal de top.

Blijf spelen
Zet alles op alles tijdens online toernooien en doe mee aan exclusieve geplande evenementen om kleding en accessoires vrij te spelen.

Extreem realistisch
Van de kleinschalige kelder van Ralph's Pizzeria tot de verbluffende Intensity Arena: speel in prachtige omgevingen, met beelden in Ultra-HD 4K met volledige real-time ray tracing-ondersteuning.

Als je de PS4™-versie al hebt, krijg je de digitale PS5™-versie van deze game zonder extra kosten en hoef je dit product niet aan te schaffen. Als je een PS4™-disk hebt, kun je gebruikmaken van dit aanbod door de disk in de PS5™-console te stoppen om de digitale PS5™-versie te spelen of downloaden. Als je de PS5™ Digital Edition zonder disksleuf hebt, kun je met de PS4™-disk geen gebruikmaken van dit aanbod.


Onlinemultiplayer (2-6 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Online spelen vereist


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.