Press "Notify when price drops" button to track Ultimate Fishing Simulator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 18 dec. 2020

Genre: Casual / Simulator

Rating:

Publisher: PLAYWAY S.A

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

Highest price

€29.99

Lowest price

€4.49

Lowest PS+ price

€5.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.72 / 5

Ratings: 39

Ultimate Fishing Simulator

Release date: 18 dec. 2020

Genre: Casual / Simulator

Rating:

Publisher: PLAYWAY S.A

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De game bevat drie gratis DLC's:
• Moraine Lake
• Kariba-dam
• Groenland

Ultimate Fishing Simulator is een uitgebreide vissimulator waarmee u verschillende technieken kunt gebruiken, op verschillende plaatsen over de hele wereld en, belangrijker nog, u heeft er geen permanente internetverbinding voor nodig.

Als je het wachten op vissen verveelt en voor de computer in slaap valt, betekent dit dat je een slecht spel hebt gespeeld! In de Ultimate Fishing Simulator zal dit nooit gebeuren. Kies de juiste uitrusting en het juiste aas, werp je lijn uit en wacht op een hapje. Succes is gegarandeerd.

Naast traditionele vistechnieken vind je in Ultimate Fishing Simulator ook een winterkaart waar je kunt gaan ijsvissen! Koop een boor in de winkel, zoek een geschikte locatie en boor een luchtgat. Maar niet te klein, zodat je de vis eruit kunt halen.

Er zijn twee moeilijkheidsgraden in de Ultimate Fishing Simulator, waardoor er voor elk wat wils is. In de normale modus kun je in al zijn glorie van het spel genieten. In de normale modus zijn alle functies van de game inbegrepen. Realistische modus vereist meer geduld en efficiëntie van de speler. Vissen zullen minder bijten en langer vechten. Sommige gamefuncties in deze modus zijn uitgeschakeld, zoals de onderwatercamera.

Elke visser bewondert zijn trofeeën graag. Sommigen laten hun vissen los, andere spullen en hangen ze aan hun muren. In Ultimate Fishing Simulator kun je precies hetzelfde doen! Bepaal wat u wilt doen met de vis die u vangt. Verkopen? Vrijlating? Spullen? De keuze is aan jou.


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.