Press "Notify when price drops" button to track Planet Coaster: Ghostbusters™ price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 apr. 2021

Genre: Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: FRONTIER DEVELOPMENTS PLC

Cheats:

Main game: Planet Coaster: Console-editie

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Voice: English, French, German, Italian, Japanese, Portuguese, Spanish

Highest price

€14.99

Lowest price

€5.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Planet Coaster: Ghostbusters™

Release date: 29 apr. 2021

Genre: Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: FRONTIER DEVELOPMENTS PLC

Cheats:

Main game: Planet Coaster: Console-editie

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Voice: English, French, German, Italian, Japanese, Portuguese, Spanish

Heeft je achtbaanpark last van paranormale verschijnselen? Heb je spoken zien opduiken op je achtbanen? De Ghostbusters zijn er om te helpen! Onder leiding van Dr. Raymond ""Ray"" Stantz en de Ghostbusters verjaag je de spoken uit je attracties en maak je je pretparken weer leuk en opwindend.

Planet Coaster presenteert met trots zijn meest ambitieuze contentpakket Planet Coaster: Ghostbusters. Het pakket heeft een gloednieuw verhalend scenario en maakt gebruik van de talentvolle Dan Aykroyd en William Atherton. Zij zijn de stemmen van Raymond Stantz, de iconische medeoprichter van Ghostbusters, en speciaal agent Walter Peck uit de klassieker uit 1984.

Belangrijke kenmerken

Planet Coaster: Ghostbusters, het meest ambitieuze contentpack voor Planet Coaster tot nu toe, bevat:

• Een volledig gesproken verhalende campagne met de stemmen van Dan Aykroyd en William Atherton.
• Klassieke personages uit Ghostbusters als Raymond Stantz, Slimer, de Stay Puft Marshmallow Man en een paar verrassingen!
• Een nieuwe interactieve attractie waarin je op spoken jaagt, de Ghostbusters Experience. o Geef gehoor aan de oproep en versla een paar spoken! Een unieke darkride-ervaring met een nieuw interactief element. Vang spoken, scoor punten en ga voor de topscore als je in de ECTO-1 rondrijdt en een spooklocatie opruimt.
• Een nieuwe attractie voor kinderen, de RollerGhoster met Slimer als thema. Ga samen met Slimer in deze leuke attractie voor kinderen. In de RollerGhoster leidt de populaire Slimer gasten rond over de bochten en wendingen van de achtbaan.
• Authentieke decorstukken en geluiden uit de originele film uit 1984, waaronder Spook Central, het Ghostbusters-hoofdkwartier, ECTO-1 en het klassieke Ghostbusters-thema van Ray Parker Jr.
Een boeiende muziekverzameling

Maak je Planet Coaster: Ghostbusters-ervaring nog intenser met gloednieuwe muziek, ideaal voor het toevoegen van angstaanjagend goede soundtracks aan je nieuwe attracties.

Met ondermeer:

• Ghostbusters - Ray Parker Jr.

• Ghostbusters (Instrumentele versie) - Ray Parker Jr.
• Ghostbusters (Akoestisch arrangement)
• Ghostbusters (Orkestarrangement)
• Spooky Library Scene Setter
• The Temple of Gozer


Eén offline speler
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.