Press "Notify when price drops" button to track BORIS THE ROCKET price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 apr. 2021

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese, Russian

Voice: English, Russian

Highest price

€12.99

Lowest price

€4.41

Lowest PS+ price

€2.85

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.13 / 5

Ratings: 8

BORIS THE ROCKET

Release date: 30 apr. 2021

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese, Russian

Voice: English, Russian

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
BORIS THE ROCKET is een simulator van een besnorde Sovjetraketoperator uit de Koude Oorlog. Je krijgt de kans om in je eentje je uitgestrekte moederland te verdedigen. Je zult vriesweer en vervelende beer-intriges moeten weerstaan ​​terwijl je gecondenseerde melk slurpt om te overleven en je aan te passen aan de snel veranderende omgeving.

Volledige onderdompeling in de dramatische sfeer van de Koude Oorlog. Dit zijn de momenten waarop plicht jegens uw land belangrijker is dan uw eigen mening. Zelfs uw sterfelijke lichaam behoort tot de staat. Alleen onder dergelijke omstandigheden kunnen mensen echt echte helden en patriotten van hun vaderland worden.
Laat Moeder Rusland niet kapot gaan! Doe of sterf! De dood zelf is geen goed excuus voor een Sovjetman!

• Verbeter de mogelijkheden van Boris 'lichaam waardoor hij beter kan werken. Hoewel Boris fysiek fit is, is er altijd ruimte voor verbetering!
• De vijand slaapt nooit, en hij is ongelooflijk sluw. Pas op voor een voortdurende hagelbui van allerlei hightech-rommel en dodelijke nucleaire explosieven.
• Distilleer een vitaal drankje! Het enige dat een beer kan stoppen, is een fles VODA! Verzamel een paar flessen voor jezelf en je nieuwe Siberische vriend.
• Hierdoor zal je vijand je in ieder geval respecteren of hem hoogstens voor altijd het zwijgen opleggen. Geef het op voor "STEPAN" - een intercontinentale ballistische raket, een technisch wonder en een helse combinatie van kracht en pracht.
• Ben je de OST beu? Of luister je liever naar iets uit je eigen audiocollectie? Speciaal voor jullie, muziekliefhebbers, presenteren we een in-game audiospeler. Speel het opnieuw, Boris!


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.