NL PS4
Boxed In

SAVE: 30%/40%

Ends: 29 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track Boxed In price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 mei 2021

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: RED CHAIN GAMES LTD

Cheats:

Highest price

€5.99

Lowest price

€3.89

Lowest PS+ price

€2.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.91 / 5

Ratings: 11

Boxed In

Release date: 27 mei 2021

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: RED CHAIN GAMES LTD

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Je bevindt je in een kamer zonder uitgangen. Kleurrijke kubussen bewegen naar je toe vanaf de muur, het plafond of onder je voeten. Om te voorkomen dat je wordt platgedrukt, moet je lucifers van dezelfde kleur maken. Wanneer een match is gemaakt, zullen de kubussen ontploffen en alle andere van dezelfde kleur die ze raken vernietigen. Ze blijven komen, steeds sneller. Hoe lang zal je overleven?

Als u de voorkeur geeft aan een meer ontspannen ervaring, kunt u in Solitaire-modus spelen. De kamer begint vol met statische kubussen en je kunt de tijd nemen om ze op te ruimen. Zelfs de muziek is meer ontspannen in deze modus!

De moeilijkheidsgraad wordt bepaald door drie opties: aantal kleuren, match-type en waar de blokken vandaan komen. Als je eenmaal drie kleuren onder de knie hebt, kun je dit verhogen naar vier of vijf. Als het maken van combinaties van 3-op-een-rij te gemakkelijk is, schakel dan over naar een blok van vier. Als je er de voorkeur aan geeft om van boven of onder te worden geplet, verander dan de richting waar de blokken vandaan komen. In totaal zijn er 36 spelvariaties.

U kunt: de kleur van een kubus wijzigen, een nieuwe kubus toevoegen of een kubus duwen wanneer deze dicht bij u in de buurt is. De game kan met of zonder PlayStation (R) VR worden gespeeld. Als je in VR speelt, kun je de DUALSHOCK, een paar MOVE-controllers of de AIM-controller gebruiken. U kunt de zelfstudie uitvoeren om vertrouwd te raken met elk type besturing.

Het doel is om de hoogste score te halen die je kunt voordat je wordt verpletterd door de kubussen (in Survival) of je de kamer leegmaakt (in Solitaire). Als je kubussen snel verwijdert, verdien je een vermenigvuldiger waarmee je je score snel kunt verhogen. Elk van de 36 spelmodi heeft een klassement dat eraan is gewijd. Zorg dat je naam daar staat en daag je vrienden uit!

De enige vraag die overblijft is: wat is er buiten de kamer?


Eén offline speler
Verbeterde gameplay met PlayStation VR-richtcontroller
Compatibel met PlayStation VR-headset
Compatibel met PlayStation Camera
VVerbeterde gameplay met 2 PlayStation Move-bewegingscontrollers
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.